Voor informatie omtrent de prijs van een zwemvijver neem even contact met ons op

contact

eenzwemvijver.be

Mario Volders
Stationsstraat 16
2590 Berlaar
M: +32 (0) 496 956678
E: mariovolders@gmail.com
W: www.eenzwemvijver.be

Links

tuinaanleg

www.altromondodesign.be

tuinarchitect

www.altromondodesign.be
www.patrickverbruggen.be

zwembad doe-het-zelf shop

www.dezwembadwinkel.eu

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

eenzwemvijver.be
Average rating:  
 12 reviews
by Christophe Quintin on eenzwemvijver.be

Via internet bij Mario terecht gekomen... Vanaf het eerste bezoek hadden we een zeer goed contact. Hij komt zijn afspraken altijd na en staat altijd open voor eventuele opmerkingen. Wij zijn zeer tevreden met onze zwemvijver en kijken alvast uit naar de zomer.

by David Beckers on eenzwemvijver.be
Zeer tevreden

We kwamen in contact met www.eenzwemvijver.be door een flyer bij onze lokale bakker.
In onze tuin lag een oud zwembad, we wilden graag weten of het nog gerenoveerd kon worden. Mario gaf ons meteen bij de eerste kennismaking een goed gevoel en heeft ons eerlijk en deskundig advies gegeven. Uiteindelijk heeft hij het hele tuinontwerp gemaakt en het zwembad gerenoveerd naar een chloorvrije oplossing.
Wat we waarderen aan Mario is zijn professionaliteit en no-nonsense mentaliteit. Alles uitgevoerd volgens afgesproken timings, steeds bereikbaar voor advies en hulp.
Het resultaat mag er dan ook wezen, wij kijken alvast uit naar een mooie zomer!
Bedankt Mario en keep up the good work !

by Gunter en Catherine on eenzwemvijver.be
tevreden klant

Wij zijn bij Mario beland via onze tuinarchitect.We hebben sinds 5 jaar een mooie zwemvijver maar we waren toch een beetje verrast over het onderhoud. in de zomermaanden waren we slaaf van onze vijver. we klaagden dit aan bij onze tuinarchitect. Hij verwees ons door naar Mario en vertelde ons dat dit de juist man was die ons kon helpen.Mario heeft ons direct goed geïnformeerd over de mogelijkheden. We zijn met hem in zee gegaan en we zijn heel blij met het resultaat. Alles is heel vlot verlopen.Indien we Mario contacteren staat hij altijd direct klaar. Na-service is de dag van vandaag zo belangrijk en dat is bij Mario gewoon goed.
Hij is een echte gepassioneerde vakman.Bedankt Mario

by Kris & Katrien on eenzwemvijver.be

Toen we enkele jaren geleden onze tuin wilden laten aanleggen, leerden we via vrienden Mario kennen. Aanvankelijk wilden we alleen een tuinplan, maar zijn enthousiasme over een vijver werkte zo aanstekelijk, dat hij ons overtuigd heeft ineens een zwemvijver mee te integreren. Een beslissing waar we nog geen seconde spijt van gehad hebben. Aan een vijver beleef je werkelijk winter en zomer heel veel plezier ! Het zorgt voor die extra punch in je tuin en het vergt nauwelijks onderhoud.
We zijn nu enkele jaren na de realisatie van ons project en de samenwerking met Mario is al die tijd eenvoudigweg “top” geweest. Hij is heel flexibel, altijd bereid om raad te geven of te helpen waar nodig. Alle fases in het proces – ontwikkeling, uitvoering en na-service – zijn even goed georganiseerd en even belangrijk voor Mario. Intussen hebben we hem al bij verschillende vrienden aangeraden. Velen zijn al met hem in zee gegaan en zij zijn allemaal even enthousiast. Top vakman!

by van ende jozef on eenzwemvijver.be

tuinaanleg bij ons reeds meer dan 20 jaar ok,( plan en ontwerp) 7 jaar geleden uitgebreide verandering gedaan met mario volders , gemetste vijvers en met polyester bekleed ,plaatsen van pompen en bufferbak met uv lampen ,tot op heden zeer tevreden van service en herstelling U kan steeds onze vijvers komen bezoeken
MARIO BEDANKT GET. JOS VAN ENDE

by An on eenzwemvijver.be

Zoals bij velen hebben we lang getwijfeld ... wel of geen zwembad... een zwembad of een zwemvijver. Ook het feit dat we echt in de bossen wonen maakte de beslissing niet eenvoudig. Via via leerden we Mario kennen en hij heeft ons er van kunnen overtuigen dat een zwemvijver perfect mogelijk was in een bosrijke omgeving! En inderdaad we zijn supergelukkig met het resultaat. Onderhoud is quasi nihil wat ook een goede zaak is. Mario is iemand die tot het einde betrokken blijft en ervoor zorgt dat elk probleemke opgelost wordt! Super aangenaam om met zo iemand samen te werken.

by Van den Broek on eenzwemvijver.be
Vakman, betrouwbaarheid en na-service .

Enkele jaren geleden.. zouden we..of toch niet ? Twijfels werden volledig weggenomen door Mario. Een hartelijk man waar je echt op kan bouwen. Een rustig maar gedreven iemand die ideeën omvormt tot werkelijkheid en bijstuurt waar kan. Raad en daad, nooit teveel aan moeite. Een plezier om mee samen te werken. Wonende pal in natuurgebied wat langs achter grenst aan een waterloop horen we 10 tallen keren hoe mooi het wel oogt. En niet alleen dat. Een zwemvijver is mooi, leuk voor de kinderen , en een bron van leven voor kikkers, mooie plantenpartijen en rust ! En dat is toch wat we allemaal zoeken .. dat beetje rust in eigen tuin. Mario , nogmaals dank voor het resultaat en hulp . Hartelijk Bart - Katrien en kids.

by Joke Nackom on eenzwemvijver.be
Klant

Na lang wikken en wegen, zouden we onze droom realiseren. Vrienden hadden met Mario samengewerkt voor de realisatie van hun zwemvijver en waren erg tevreden. Ons verkennend gesprek met Mario nam alle twijfels weg. Mario is niet alleen een vakexpert (gedreven om de biotechniek optimaal toe te passen) en creatief onderlegd maar luistert ook heel goed naar 'de klant'. Onze plannen (daar heb je best al een idee over!) werden verrijkt met Mario's inbreng en tenslotte samengevat in een mooie 3-D voorstelling, die heel betrouwbaar onze droom visualiseerde. De uitvoering zelf verliep heel vlot met bekwame aannemers. Mario volgde de werf goed op en was vlot bereikbaar voor vragen. Onze zwemvijver is een echte meerwaarde in de tuin zowel in de zomer (zwemmen) als in de andere seizoenen (water trekt vogels, eenden,...aan en brengt rust). Intussen hebben wij op ons beurt al meermaals vrienden aangeraden om met Mario samen te werken. En ja...telkens weer een succes! Gewoon doen.

by Kurt on eenzwemvijver.be

Beste bezoeker, normaal is reviews schrijven niet aan mij besteed. In dit geval echter maak ik graag een uitzondering! We 'kenden' Mario reeds van eerdere realisaties bij vrienden. Allemaal zijn ze tot op de dag van vandaag bijzonder tevreden over de aanpak en het resultaat! Dat beloofde veel… We hadden ons 'wensenlijstje' van tuin met zwempartij vrij langdurig en uitvoerig doorgenomen als voorbereiding op ons eerste gesprek (een aanrader om op voorhand over na te denken en op te schrijven). Samen met Mario overliepen we al deze punten, aangevuld met behoorlijk wat extra - nog niet eerder over nagedachte - zaken. Mario verstaat de kunst om te begrijpen wat je als klant wenst en dat te verrijken met zijn eigen ervaringen om tot een veel beter eindresultaat te komen. Zo verlieten we bijvoorbeeld het idee van een zwembad en kozen bewust - want heel goed geïnformeerd - voor een zwemvijver (mét het confort van een zwembad… inclusief verwarming en ingewerkte afdekrol) Dit proces neemt heel wat tijd in beslag en bepaalde inzichten worden soms pas gaandeweg duidelijk. Op het moment dat de grote lijnen 'staan' maakt Mario een 3D visualisatie die je een bijzonder goed beeld geeft van hoe de realisatie er gaat uitzien en vanaf dan komt het ontwerp echt tot leven. Ook in deze fase staat Mario je met raad en daad bij om te komen tot een finale oplossing. En dan in uitvoering! De combinatie tuinontwerper - tuinaanlegger (een zowel professioneel als hartelijk samenwerkingsverband) verliep uitstekend en in de uitvoeringsfase werden nog een aantal (kleinere) bijsturingen en extra  zaken gerealiseerd. Er hangt een redelijk prijskaartje aan maar het kwalitatief hoogstaand, weinig onderhoud vragend en vooral duurzaam en ecologisch eindresultaat verschaft ons dagelijks plezier. De meerwaarde van zo'n aangelegde tuin inclusief zwemvijver is voor ons van onschatbare waarde en een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar zijn eigen droomplek…

by Vleugels Tom on eenzwemvijver.be

Na een aantal zwemvijver experten bezocht te hebben, kwamen we bij Mario terecht.
Tijdens de eerste kennismaking werd al snel duidelijk dat we met hem wilden samenwerken. Zijn passie en gedrevenheid omtrent zwemvijvers sprak ons enorm aan. Alles is zeer vlot, correct en volledig naar onze wens verlopen. Kortom, een aanrader voor ieder die op zoek is naar een betrouwbare zwemvijver expert.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»