Voor informatie omtrent de prijs van een zwemvijver neem even contact met ons op
wat vinden onze klanten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

eenzwemvijver.be
Average rating:  
 17 reviews
 by Inge Dekort
Fantastisch!

Na een verhuis van appartement met zwembad naar een huis, was de droom nog steeds om een zwembad te zetten in onze tuin. Maar mijn man en ik kwamen niet overeen: hij wilde een zwemvijver en ik een zwembad. Uiteindelijk heeft Mario de perfecte oplossing aan ons voorgesteld: een zwembad met uitzicht als zwemvijver. Alhoewel zwembad niet het juiste woord is, omdat het niet het oude systeem is met die grote filters. In september hebben we de eerste keer kunnen zwemmen. We konden niet wachten, want onze tuin was nog niet af, het terras lag er nog niet en de zwembadboorden waren ook nog niet gelegd. We hebben toen toch al fijn kunnen zwemmen. Sindsdien hebben we kunnen genieten van de verdere werken en vooral nu van het zicht: prachtig, al zeggen we het zelf! Het is nog mooier dan Mario ons voorgesteld had. Mario is dan ook een échte vakman, zowel voor tuin als zwemwater-expert, die niets opdringt, maar alles duidelijk uitlegt. Hij staat ook steeds klaar om je bij te staan bij elke vraag die je ook maar hebt. Wij zijn superfan!

 by Yves & Rita Tastenhoye-Degreef
zwemvijver

Wij zijn via onze tuinder in contact gekomen met Mario, Wij hebben ons laten informeren over een bio-vijver, en zijn er vol voor gegaan. Wij hebben deze zomer elke dag genoten van onze bio-vijver, super helder water, samen met een warmtepomp, en ook verlichting !
waarom nog op verlof ? wij genieten elke dag van onze Bio-vijver ! Zalig ! dank aan Mario om de snelle antwoorden die wij ontvingen na onze zovele vragen ! Super goede nazorg ! Dank u

 by Monique en Henri Hendriks-van den Broek
Zwembad/zwemvijver

Wij zijn met Mario in contact gekomen via Ivan die polyester zwembaden maakt. Wij hebben gekozen voor een zwembad met chloorvrije waterbehandeling. Mario is bijzonder prettig in omgang en wist zijn enthousiasme over dit bijzonder milieu-vriendelijk systeem over te brengen op ons. Wij hadden wel een speciaal verzoek onze waterval moest in het plaatje passen, daar werd een hele mooie tekening van gemaakt en we konden starten. Het zwembad inclusief waterval is van alle gemakken voorzien (lees alles op afstandbediening) Wij hadden een droom, en dankzij Mario en Ivan is deze droom werkelijkheid geworden. Wij hebben nu in onze tuin onze eigen " Fata Morgana" de weerspiegeling van alles in het water iedere dag opnieuw een plaatje is het om te zien. Dan moet het in de zomer toch helemaal de WOW factor gaan geven lijkt ons. Mario werkelijk blij dat jij ons pad hebt gekruist. Zodra de tuin verder is aangekleed zullen we de foto's sturen.

 by Vingerhoets Linda

Mario is een man waarbij je direct een goed gevoel hebt.
Rustig, heel gedreven, zonder je te pushen vertelt hij hoe een mooie tuin er kan uitzien.
Hij is heel zelfzeker en ook zijn passie voor zwemvijvers kwam al snel naar boven.
In eerste instantie wilde we onze kleine waterpartijtjes terug een plaatske geven in onze tuin. Toch wist hij ons te overtuigen om voor een zwemvijver te gaan.
Nog alle dagen zijn we hem daar dankbaar voor !!
Vermits onze zwemvijver net naast ons terras ligt en nog geen twee meter van ons huis, kunnen we zowel in de winter als in de zomer ten volle genieten van de glinstering in het water. Nog maar te zwijgen over de vele uren waterpret met de kinderen en kleinkinderen.
De beste beslissing sinds jaren!
Bedankt Mario voor de fijne samenwerking!

 by Kris
fantastische nazorg

Wij hebben onze zwemvijver nu 5 jaar en zijn nog steeds onvoorwaardelijke fan ! Het concept van eenzwemvijver is doordacht en zit over de ganse lijn goed. Van ontwerp over oplevering tot na-service ! Mario is een rustige man, maar zeer gedreven en bijzonder creatief. Zo test hij voortdurende nieuwe oplossingen uit met het oog op constante vernieuwing en verbetering van zijn product. Hij begrijpt ook de noden en de wensen van de klant, en zal steeds de meest geschikte oplossing nastreven. Zo had ik nu voor het eerst een klein defect (transfo van de UV-lampen stuk). Zelden zo snel geholpen geweest. Mario had dit wisselstuk nog liggen van een omruiling, ik mocht het komen afhalen, gratis ! Alles werkt weer perfect, laat het mooie weer nu maar komen ! Bedankt Mario om je klanten 5 jaar na datum nog zo'n service te bieden.

 by Christophe Quintin

Via internet bij Mario terecht gekomen... Vanaf het eerste bezoek hadden we een zeer goed contact. Hij komt zijn afspraken altijd na en staat altijd open voor eventuele opmerkingen. Wij zijn zeer tevreden met onze zwemvijver en kijken alvast uit naar de zomer.

 by David Beckers
Zeer tevreden

We kwamen in contact met www.eenzwemvijver.be door een flyer bij onze lokale bakker.
In onze tuin lag een oud zwembad, we wilden graag weten of het nog gerenoveerd kon worden. Mario gaf ons meteen bij de eerste kennismaking een goed gevoel en heeft ons eerlijk en deskundig advies gegeven. Uiteindelijk heeft hij het hele tuinontwerp gemaakt en het zwembad gerenoveerd naar een chloorvrije oplossing.
Wat we waarderen aan Mario is zijn professionaliteit en no-nonsense mentaliteit. Alles uitgevoerd volgens afgesproken timings, steeds bereikbaar voor advies en hulp.
Het resultaat mag er dan ook wezen, wij kijken alvast uit naar een mooie zomer!
Bedankt Mario en keep up the good work !

 by Gunter en Catherine
tevreden klant

Wij zijn bij Mario beland via onze tuinarchitect.We hebben sinds 5 jaar een mooie zwemvijver maar we waren toch een beetje verrast over het onderhoud. in de zomermaanden waren we slaaf van onze vijver. we klaagden dit aan bij onze tuinarchitect. Hij verwees ons door naar Mario en vertelde ons dat dit de juist man was die ons kon helpen.Mario heeft ons direct goed geïnformeerd over de mogelijkheden. We zijn met hem in zee gegaan en we zijn heel blij met het resultaat. Alles is heel vlot verlopen.Indien we Mario contacteren staat hij altijd direct klaar. Na-service is de dag van vandaag zo belangrijk en dat is bij Mario gewoon goed.
Hij is een echte gepassioneerde vakman.Bedankt Mario

 by Kris & Katrien

Toen we enkele jaren geleden onze tuin wilden laten aanleggen, leerden we via vrienden Mario kennen. Aanvankelijk wilden we alleen een tuinplan, maar zijn enthousiasme over een vijver werkte zo aanstekelijk, dat hij ons overtuigd heeft ineens een zwemvijver mee te integreren. Een beslissing waar we nog geen seconde spijt van gehad hebben. Aan een vijver beleef je werkelijk winter en zomer heel veel plezier ! Het zorgt voor die extra punch in je tuin en het vergt nauwelijks onderhoud.
We zijn nu enkele jaren na de realisatie van ons project en de samenwerking met Mario is al die tijd eenvoudigweg “top” geweest. Hij is heel flexibel, altijd bereid om raad te geven of te helpen waar nodig. Alle fases in het proces – ontwikkeling, uitvoering en na-service – zijn even goed georganiseerd en even belangrijk voor Mario. Intussen hebben we hem al bij verschillende vrienden aangeraden. Velen zijn al met hem in zee gegaan en zij zijn allemaal even enthousiast. Top vakman!

 by van ende jozef

tuinaanleg bij ons reeds meer dan 20 jaar ok,( plan en ontwerp) 7 jaar geleden uitgebreide verandering gedaan met mario volders , gemetste vijvers en met polyester bekleed ,plaatsen van pompen en bufferbak met uv lampen ,tot op heden zeer tevreden van service en herstelling U kan steeds onze vijvers komen bezoeken
MARIO BEDANKT GET. JOS VAN ENDE

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»